Infinity

Har fått en fråga om jag kan beskriva vad min tatuering symboliserar och om jag var nervös innan osv. så tänkte ta och beskriva ALLT nu! :)
 
Som sagt så bestämde jag mig vad jag skulle göra innan jag åkte ner till mallis! Visste dock inte helt om jag ville göra tatueringen där eftersom man inte kan sola osv om man gör en tatuering. Men efter ca 1 vecka då hade jag bestämt mig helt att jag skulle göra den och jag ville inte vara en mes och bara banga.. så dagen innan vi åkte hem så gick jag med Linnea och Amanda till en studio (där linneas syster också har tatuerat sig så kändes mer safe att gå dit + att det låg högst 10 m från där vi bodde). När jag gick dit var jag faktiskt inte jätte nervös.. men när jag beskrev vad jag skulle göra osv så var killen jag pratade med bokstavligt talat typ påverkad?! och ja Han var faktiskt lite läskig.. och jag hade liksom betalat så jag kunde ju inte gå där ifrån, så då blev jag nervös!! Men fick sen reda på att det inte var han som skulle göra den vilket kändes skönt, haha. Men när han andra kom så fick jag peka vart jag skulle ha den och så satte han dit den. När jag hade bstämt mig fick jag lägga mig på sängen och sen började han.. Som jag skrev tidigare så råkade jag röra mig (extemt lite) så han fick göra mittenstrecket lite tjockare (kanske inte syns så mycket på bilden?) Men det gjorde fruktansvärt ont ibland och det kom faktiskt en tår.. hehe. Men efter ett tag kändes det faktiskt ingenting?! Men det var väl lite hur själva besöket var. 
 
Min tatuering betyder väldigt mycket!! Den står för den tacksamhet jag har för min familj och mina bästa tjejer. Att dom alltid kommer finnas och det är just var infinty står för (onädnligheten). Så jag ångrar inte den ett dugg, var värd varende tår!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0