Årsresumé

 
Januar/februarii- var två månader där jag var så himla lycklig!! Allt var verkligen perfekt, kanske för perfekt. Festade bland annat en hel del och det var helt klart de bästa festerna under år 2012. kommer aldrig glöma "vår" lägenhet. Linnea och jenny fyllde även 19 och 18 år!!!
 
Mars/april: Var också två bra månader, var bland annat valborg och ännu mer festande om jag inte minns helt fel, vi (jag, jenny och linda) jobbade även mycket med vårt UF företag buscase och vi vann under april/maj två priser i våga vara egen som gjorde att vi gick till sm. Amanda fyllde även år i mars.
 Maj/Juni: Maj var en superbra månad, vi var med i sm med vårt företag i älvsjö. Skolan gick bra, allt gick bra helt enkelt. Men i slutet av maj blev jag sjuk.. Fick körtelfeber och jag var sjukskriven från skolan i 1 ½ månad. Var faktiskt den värsta månaden jag har varit med om. Missade också halva sommaren eftersom jag bara låg inne. Så finns inte så mycket att berätta om Maj/juni. 
 
Juli/Augusti: Blev jag frisk och sommarlov! Åkte till Magaluf och var inne i en träningsperiod då jag tränade varje dag. Linnea kom även hem ifrån USA och allt var bra faktiskt, fast att jag kanske inte tyckte det då. Men var faktiskt en av de bästa månaderna under 2012. Hade så jävla kul. Gjorde även min första tattoo då!!! Bella fyllde även 18 barre!!!!
 
september
Oktober
September/oktober: September var en dryg månad, jag hade mycket i skolan och kände mig som ett offer när alla var ute och hade kul på krogen medans jag satt hemma och ruttna. Men emelie och linnea fyllde 18 år i september och jag i otokber så det vände om och blev genast en helt mega bra månad med fööör många utgångar. Var även ute i stockholm på lindas 18års dag!!!! Under en helg gick även jag, Bella, Jenny, Ida och anna modeller för Uppsala fashionweek, det var kul trots vårt hat till sminkningen.
 
 
November/december: I november hade jag sjukt mycket i skolan, massa nationella prov osv... men den 24 november gick jag, bella och linnea på Swedish house mafia och det var en av mina bästa dagar i mitt liv!!! Blev också en del utgångar. Bokade även summerburst!!!!! I december hade jag också mycket att göra i skolan eftersom vi skulle ha lov. Annars var det julafton, utgång på juldagen, nyår och det kunde inte firas på ett bättre sätt en med mina tjejer och familj.
Det var väl allt vad jag kommer på just nu, finns säkert hur mycket saker som helst som jag har glömt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0