söndag

Ouupsi här var det dålig uppdatering!! Men har inte haft orken att sätta mig framför datorn eller mobilen och blogga. Men kan berätta lite kort vad jag har gjort de senaste dagarna.
I onsdags var det meningen att jag skulle på skiva, men vi kom dit rätt sent och då var flustret fullt.. Typiskt! Vi drog sen till terassen och därefter åt vi mat och åkte sen hem. I torsdags var jag på "klassfest", vi målade lakanen till flaket och grillade m.m. så det var mysigt. I fredags var jag på middag i stan hos min moster, hon bjöd på världens godaste mat och efterätt. Efter middagen drog jag sen hem till Bella där också emelie va. Vi kollade på film och åt massa gott.
Igår åkte jag in till stan med mamma, vi gick runt och kikade i lite affärer och avslutade med fika. Åkte sen hem och gjorde middagen. Därefter åkte jag till Bella med Amanda och vi åt massa gott igen (känns som jag har ätit alldeles för mycket de här dagarna..) Vi kollade också efter utklädnader till skivan vi ska på torsdag, riktigt svårt faktiskt. Men har en B plan om jag inte skulle hitta något bättre.
I natt hände det något jätteobehagligt.. jag hade tänt ett ljus på mitt nattduksbord. Släkte sen det och låg i mitt kolsvarta rum och kollade på mobilen i kanske 15 min. Helt plötsligt tänds ett ljus som inte ens var tänt tidigare under kvällen?!?!?! Blev faktiskt jätterädd, och jag brukar inte bli rädd för sånt! Sov i allafall med täcket över huvudet resten av natten. Inte nog med det åkte jag på migrän så mamma fick komma in och massera mig så jag kunde sova.. Idag har jag haft ont i huvudet hela dagen, men jag har i allafall sätt sune i Grekland och safe heaven, den sistnämda var så himla fin, ni måste sen den!! Nu tänkte jag plugga lite och göra fruktsallad.
byeeee.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0