Q/A

Anna:
vart jobbar du?
Jag jobbar som operatör på postterminalen i Uppsala. Jag jobbar nattskift vilket betyder att jag jobbar natt 1 hel vecka 19:00-05:30 sen är jag ledig 4-6 dagar. Jag tycker det är ett rätt skönt jobb för om man t.ex. har en dålig dag då kan man sitta och lyssna på poddar utan att prata med någon och göra sitt. Sminkar mig inte heller vilket också är himla skönt.

 

Anonym: (körkort)
Grattis!! Funderar på att åka till Falun eller Borlänge? Hur tyckte du att det var?

Sorry för otroligt sent svar men har inte haft orken eller tiden ;) men om jag ska göra en lång historia kort kan jag börja med att jag valde att ta intensivkurs pga mitt jobb! Hade inte möjlighet att kunna övningsköra mycket eftersom jag vänder på dygnet. Hur som helst jag körde rätt mycket innan jag åkte upp till Falun och jag fick lite av en chock när jag kom upp! Förväntade mig en liten stad med lite trafik, men ack så fel jag hade. Var nästan exakt lika mycket som Uppsala + ca 25 rondeller mitt i stan (nej jag skämtar inte). Tog även ca 9 dagar för mig att lära mig hitta och jag har rätt bra lokalsinne så det försvårade även det hela lite.. Men hade superbra körskolelärare så tack vare dom och mig själv klarade jag det. Men om jag hade kuggat då hade jag kört upp i Uppsala i stället :) men personligen tycker jag att det var super att köra i en "svår" stad för jag lärde mig otroligt mycket som jag aldrig hade lärt mig privat!:) Borlänge har jag inte alls någon koll på men jag tycker absolut att du ska åka till Falun om du vill åka på intensiv!! Jag rekommenderar i alla fall nordstans trafikskola som låg mitt i smeten. Hoppas detta svar duger!

-
Vad för jobb? Köper du lägenhet?
Sorry till dig också vem du nu är? Jobbet står ovan men angående lägenheten så är det en hyres som ligger på odensgatan i Uppsala!:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0