*Varning för uppsats*

har suttit i 30 min och funderat på hur jag ska börja detta inlägg?! Har hänt så mycket saker. Kan ju börja med flytten. Flyttade hit till min lilla lägenhet för snart 2 veckor sen! Trivs superbra! Dock har jag inte hunnit köpa någon soffa, tv och massa småsaker vilket är lite jobbigt. Har också insett hur svårt det är med mat?! Vad äter man? Vad köper man? Jobbigt..Ni får i allafall en bild sen när det ser någorlunda uppstyrt ut. Sen har ju även studenten varit och mina fina sprang ut. Var såå glad för deras skull!! Hann dock bara gå på min kusins mottagning en kort stund innan jobbet kallade.. Vilket kändes otroligt tråkigt (missar allt med mina sämsta jobbtider.)

Hur som helst i fredags åkte jag, Linnea, Amanda, Emelie och Matilda till Stockholm för att dansa loss på summerburst. Bodde sjukligt bra vid centralen så det var nice. Men på fredagen åkte vi dit vid 18 tiden.. Tappade bort varandra det första vi gjorde (så typiskt). Men jag och Linnea sprang runt och hade kul ändå. Blev dock jävligt kallt under kvällen med klänning så vi drog redan vid 22.. Därefter drog vi till amba. På lördagen blev det först bakisfrukost på hotellet innan vi började fixa oss. Blev förkrök hos mig och Linnea innan vi tog taxi till Gärdet. Tappade bort varandra.. Så jag och Linnea var själva igen! Men alltså David guetta, Jag hjärta dig. Bästa på hela summerburst lätt. När han var klar drog vi till en båt sen hotellet, Berns, f12 (där också bells och Linda var!!!!) sen en lame efterfest innan vi drog hotellfrukost och sen sov! Hade såååå kul. Kanske säger en del hur vi mådde dagen efter när vi förlängde utcheckningen med 3h! Aja idag är mitt sista jobbpass innan jag åker hem till mamma och pappa! Har längtat såå mycket!!
Love

lite blandade bilder från alla olika dagar. 

 Första frukosten i lägenheten!!!
 
 
 
 
Mina älsklingar!!!
SummerB
Det var väl alla bilder jag hade just nu (vissa kommer från Emelie och linneaa) 

Lördag.

Utgången i torsdags var mycket rolig. Drack först vin i solnedgången hos Isabella där ellinor också va innan vi gick ner på stan sen vidare till Birger. Väl där blev det ett antal drinkar innan vi gick vid stängning. Fick sen skjuts hem av Amanda pappa. Igår mådde jag piss, men vem tror jag att jag är egentligen? Mår ju lika skit varje gång, lol. Men trots min bakis röjde jag och mamma i typ alla saker, så är mer eller mindre flyttkaos i mitt rum och i hela huset också.. Men jag flyttar på mååååndag, woho. Känns sjukt weird. Aja idag var jag med Linnea (som äntligen är hemma i ca 4 månader) till gränby en snabbis. Blev en babyblå skjorta rikare. Nu ligger jag i matkoma och ska försöka svida om till något annat än pyjamas.. Väntas nämligen utgång ikväll. Det var allt för mig.
Love

 
Allt jag har att bjuda på i bildväg

Berlinbomb

 
 
 
 
 
 
 
 
okej blev inte lika många bilder som jag trodde att det skulle bli, men det här får duga. Vill tillbaka nunununu...
 
 
 

Onsdag

Jag är ledig och jag känner mig sjukt värd det efter en sjukt jobbig skiftvecka. I förrgår jobbade jag 12 h sen kunde jag bara sova 3h innan jag åkte iväg och jobba 12h till, så jag var mer eller mindre uppe i 35 timmar... Började gråta och ville nästan spy när jag var på väg hem i morse för att jag var så trött, lol. Annars då, joo jag fick semester under summerburst och jag får nycklarna till lägenheten nästa vecka!! Wohooo. Ska dessutom ut i morgon med mina workigirls såå det ska bli kul!

 
 
 
ååh vilka dagar, Hade såå kul!! 

I really need a day between saturday and sunday.

 
I lördags åkte jag och Bella till stan och träffade Linda och sheran. Blev först vin på tilltugg sen shot på bernos innan vi tillsist gick till koppar och drack ett antal drinkar! Vilket man kände av i söndags.. Men det var såå kul så det var värt det. Resten av dagarna har jag jobbat och ett mördarpass återstår bara innan jag är ledig!!! Idag har jag också lyckas sova endast 3 h och blivit halvt blodin. Nej nu ska jag sova de få minuterna jag har innan jag måste åka till jobbet.
lite blandade bilder från veckan och förra veckan.
 
 
 
 
Älsk
 

RSS 2.0