Endast två veckor..

hallelujah det är inte långt kvar nu tills jag flyttar, ynka 2 veckor som längst!! haha börjar faktiskt bli lite rädd, börjar kännas verkligt att jag ska klara mig själv nu. Är också lite stressad för måste köpa soffa och massa andra saker!! Allt ovan är något jag inte skulle tacka nej till. Soffan och stolen (Stolarna) kommer jag förmodligen köpa snart i allafall. Nåja idag är jag ledig och jag ska bara vara hemma. Är sjukt sliten.. Bara 3 jobbpass kvar innan ledighet, ska bli sååå skönt. Ska också klippa mig och kanske färga håret vilket behövs så det ska också bli väldigt skönt. Det var allt för mig. 

Workiworki

just precis nu sitter jag på bussen och överdoserar kaffe. Är så trött och jag kommer jobba 12h , nice. Skönt dock att jag slutar 00:00 i morgon innan jag får helg. För övrigt så har jag inte hunnit göra mer än att sova de senaste dagarna så denna vecka blir minst lika dålig med inlägg som alla andra veckor.. Lol. 
Nej nu ska jag av bussen
love
 

Amazing days.

Jag suger på att uppdatera, verkligen. Men jag har faktiskt skrivit ett antal inlägg men har inte pallat skriva klart för det blir en hel bok.. Därför ska jag dra allt superkort! För två veckor sen var jag upp till Linnea i Östersund. Blev två utgångar, promenader, bio, middagar, universitetshäng. Hade sååå kul där uppe. När jag kom hem blev det jobb direkt i en vecka innan jag och mamma åkte till Berlin. Hade såå bra där borta! Vi bodde så centralt man kan bo i ett mysigt område med massa små tvärgator och caféer. Dock kändes som vi var i Grekland, var så fruktansvärt varmt vilket bara va bra. Vi hann i allafall med väldigt mycket. Åkte upp i tv-tornet, gick och turista lite, åt frukostar på mysiga caféer, solade i en park, shoppade massa och jag köpte min drömväska! Är fortfarande kär. Det var väl min sammanfattning av typ 3 veckor. I lördags var jag först på min morbrors spelning sen åkte jag hem till Linnea där Linda, Bella och lina var. Vi låg i hennes soffor med massa filtar tills det blev ljust och morgon vilket verkligen kändes SOMMAR. I söndags var det morsdag och jag har världens finaste mamma!!! Igår blev det skiva med Bella, emelie Och Rebecca. Vi var först på plock innan vi drog en snabbvisit till flustret. Hade väldigt kul fast att bussen gick väldigt tidigt. Just nu väntar jag på att ta bussen och en ny jobbvecka, fun. 
lite blandade bilder från min iPhone.
Min fina mamma.
 
där vi bodde, såå mysigt och såå bra utsikt.
Utsikt från tv-tornet.
 
 
Sjukt häftigt, ni måste åka upp om ni är i Berlin.
 
 
Dessa frukostar (hjärta hjärta)
Monumenten.
 
 
 
 
 
<3
Kommer mer bilder snart när jag orkar ladda in på datorn. 

Mot Östersund

 Sitter på tåget mot Östersund för tillfället, ingen kort sträcka att åka precis!! Men har kollat på Pinterest fram till nu och kommer väl göra det hela vägen. Är i allafall helt inne på inredning och jag har en bild om hur min lilla lya kommer se ut!! nog om det, när jag kommer fram är det vara att svida om till partykläder för väntas utgång!! Kommer noG bli superkul!!! Nu: kolla vidare på Pinterest!

love isnt complicated, people are

Idag är jag inne på mitt sjunde dygn i mitt skift, och det känns i kropp och själ. Inte nog med det så har jag blivit megaförkyld efter valborg, men jag är inte bitter för i morgon åker jag upp till linnea i Östersund!! Ska bli såå kul att åka dit och se hur det är där :) Börjar också närma sig berlin och min LÄGENHET!!! ynka 4-5 veckor kvar tills jag har mitt eget vilket också känns läskigt! Nåja nu ska jag äta middag sen måste jag åka till jobbet!
love
Har bara detta att dela mig av i bilder, ett beroende. Frys ned kaffe i isformar, vänta någon timme, mixa med mjölk, världens godaste islatte.
 
 

Till salu

Tråkigt nog funderar jag på att sälja min nya rosa kärlek! Har använt den 1 gång och jag känner att den inte passar på just mig, vilket känns skit trist! Så om någon av er är intresserad av att köpa den kontakta mig antingen i kommentarsfältet eller min mail linnwallin@live.se. Priset som jag skulle tänka mig är minst 900 eftersom den kosta 1200 och är slutsåld överallt. (Storleken är xs och den är inte så tjock så man kan ha den på sommarkvällar och redan nu)
 
 

Valborg

Valborg är över för i år och jag hade sjukt kul trots att jag var nykter. Började med en traditionell champagnefrukost hos linnea, va sååå mycket gott!!! Efter att alla hade fått i sig en del alkohol blev det olika lekar och 3 kamp. Bland annat norsk fylla vilket var svinroligt. Vid 14 tiden tog vi 14 tjejer taxi till Biger där det var ännu roligare. Alla spårade, dansa på borden (inklusive nyktra jag), träffade många man kände osv. Kommer helt klart bli svårt att slå denna här valborg, eller? Men vid 18 tiden drog vi oss till max och jag åkte mot jobbet. fyfan vad tråkigt det var... Ännu tråkigare var det att mötas av snöstorm när jag sluta. Hur som helst hade hur kul som helst med alla och är såå taggad på nästa år.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bildbomb

RSS 2.0