Fredag

Fredag och jag är på ett jag hjärta livet humör! 
Därför tog jag en promenad i solskenet till ica maxi med Isabella. Storhandla och köpte 1 kg godis, kände att mina tänder behövde det.. kan ju uppdatera er med att jag har en hel tand igen! Dock känner jag mig misshandlad i käften och att det blev komplikationer men det är ju en annan sak.. Just nu väntar jag på att åka till jobbet, 3,5 h pass, sen är jag ledig en dag♥
peace out!
 
 

Tisdag.

 
Haha alltså helvete... Såklart att min tand ska gå av på mitten 19.00 när alla tandläkarmottagningar i stan är stägda? Känner karman, men jag överlever! Hur som helst, gick till staionen och åt middag/fika med Jenny och Bella. Blev kvar där ett bra tag innan vi drog oss hemåt. Nu sitter jag och fasar för mitt lilla tandläkarbesök i morgon (om jag får en tid vill säga) ser inte heller fram emot vad detta lilla kalas kommer gå på, jaja som sagt jag överlever. 
godnatt
 
 

Måndag.

Dagarna går och snart börjar min intensiva jobbvecka igen.. Får lite ångest för det enda jag har åstakommit under ledigheten är några enstaka promenader och en liten utgång på det, resten av tiden har jag sovit. Jaja på tal om utgång så blev den verkligen spontan i lördags. Var först på middag hos mina släktingar. Var helt inställd på att åka med min föräldrar till alunda men nej drack i min ensamhet och drog till vdala och träffade bella, simon, tomas och roza. Vi drog sen till 60 kvadrat (som jag inte alls har tänkt på som var väldigt skönt ställe) innan vi drog en snabbis till flustret och till sist birger. Insåg dock hur trött jag är på att gå ut, samma folk, samma framtvingade "hej, är det bra". Hmm man kanske ska ta en vit månad, eller nej kommer vara exakt likadant om 1, 5 och 8 månader. Älskar att jag låter som världens bittraste människa.. Men denna lilla blogg har blivit någon form av klagomur. Men ska försöka ändra mig, lovar. 
 
Alltså dessa två går på repeat
 
 
 

Man måste ju vara lycklig hela vägen till mål

"Tänker väldigt mycket på framtiden. Vart jag vill och vad jag vill uppnå, men kommer ofta på mig själv att jag måste lära mig att leva i nuet också. Det är inte bara min slutdestination som är viktig utan jag måste ju även se till att resan dit blir lika härlig, något jag tror många av oss glömmer bort. 

Drömmar och mål är viktiga för att vi ska ta oss dit vi vill men jag tror att det är precis lika viktigt att leva här och nu. Det är farligt att snöa in sig på tankarna "när jag har den där kroppen, det där jobbet och den där killen kommer jag vara lycklig". För du måste ju se till att du är lycklig på vägen dit också. Tänk vad många år och vad mycket tid du annars slösar bort på framtiden som kanske inte alls blir som du tänkt dig."

Exakt så kanske man ska börja tänka. 


Dreambags

 
Loui Vuitton noe monogram canvas
Celiné cabas phantom
Chanel jumbo bag: Satans dyr.
Celine trio bag: Som jag är stolt ägare till♥

Energiboost

Godmorgon!
startade denna gråa fredag med energiboost deluxe! Helt sjukt hur trött jag har varit de senaste dagarna.. Men det ska det bli ändring på! Dagens planer är att träffa amanda
ciao
 
 
 

Redken extreme

Vill bara säga hur amazing denna hårvårdserie är!! Man behöver ytterst lite varje gång och man känner stor skillnad efter bara några tvättar! Kostar 329:- endast för både schampo och conditioner på lyko. 
 

Paris

Vet inte om jag har nämt att jag ska fira in det nya året i Paris med tjejerna? Tror faktiskt inte man kan få ett bättre avslut att fira in det ny året? Har också alltid drömt om att åka dit så ska bli väldigt kul!! Tänk er alla laduree macarones, eifeltornet, märkesbutiker, sevärdheter och mat!!? mmhhh. 
 
 
 
 
 
 
(bilder tagna från http://parisinfourmonths.com) Bilderna säger ju allt!
 

Hello darling

Firade min ledighet med att bli macbookägare!! Har liksom velat ha en i ca 2 år så kändes dax att köpa en nu. Ja om man säger så här, jag är väldigt nöjd!! Hur som helst, som jag nämde tidiagre är jag ledig nu fram till nästa onsdag, såå jäkla skönt! Vad jag har planerat just nu är att ta det sjukt lugnt och träna, men det visar sig kan ju bli tvärttom också..! Kommer i alla fall bli bättre uppdatering nu, måste dock lära mig mac för är lite ringrostig.. Det var allt jag hade att säga just nu!
peace out
Här skulle jag gärna sitta just nu.. Fan vad jag hatar hösten.
 

Lördag kan du komma snart?

 

Söndag.

För första gången på 7 månader har jag en fet söndagsångest... Har nämligen en "straffnatt" på jobbet i morgon.. Plus att det är ett 12,5h pass. Jaja får tänka på pengar helt enkelt. Min ledighet har gått alldeles för fort... Har hunnit med massage, träning, hängt med vänner, varit i alunda och idag blev det en tripp till huvudstaden med mamma. Blev en camelfärgad kappa rikare!! Har liksom letat i 2 månader så kände att det var dags + att den var perfekt!! Vad gör jag just nu då? Jo jag har precis kollat på zlatans dokumentär, behöver jag säga att jag fick gåshud och att han är en förebild?! Ni som inte har kollat BORDE!!
 
 
Randombilder från senaste dagarna
 
 

Tisdag

Förlåt förlåt och förlåt för dålig uppdatering här.. Men när jag bloggar vill jag ha bra bilder (från min systemkamera) vilket jag inte får in i min ipad eller iPhone så därför blir det inga inlägg. Men snart har jag en Mac dator så då ska det bli ändring! Hur som helst, vet inte riktigt hur jag ska sammanfatta de senaste veckorna (har hänt så jäkla mycket saker) men kan väl kort säga, mycket middagar, förfester/utgångar (som har levererat), haft gråtfest över att Linnea har åkt, jobbat, tränat och till sist har jag fyllt 20. Känns faktiskt inger speciellt alls, fast fick bra fina saker och massa fina gratulationer så jag är väldigt tacksam. Hur som helst, idag gjorde jag den så kallade "debuten" på systemis sen gick jag lite på höstmarknaden men mamma. Just precis nu är jag inne på mitt näst sista pass sen LEDIGHET, tack och lov för det! Nu ska jag jobba på vidare och det här inlägget var väldigt osammanhängande och sammanfattat.

 
utgång på stocken
bästa förfesten för linnea!
 
 
.

Do what you want

 

RSS 2.0